Winkel Surveillance

Elke winkelier kent het probleem.

Winkeldiefstal en Criminaliteit door winkelend publiek of door eigen personeel.
De schade kan wel oplopen van een paar euro`s tot enorme bedragen.

Wij hebben een uitgebreid pakket aan mogelijkheden samengesteld om diefstal van uw goederen en criminaliteit in uw winkel aan te pakken.
Onze winkelsurveillanten zijn gediplomeerde beveiligingsmedewerkers en kunnen zowel geüniformeerd als ongeïnformeerd ingezet worden.
Desa Security helpt u het veiligheid gevoel bij uw klanten en personeel terug te krijgen,maar zeker ook preventie van diefstal is daarbij actueel.

Door het inzetten van winkelsurveillanten van Desa Security bent u verzekerd van een betrouwbare beveiligings partner,of het nu gaat om tijdelijke winkelsurveillanten of surveillanten voor langere periode wij regelen het voor u.

Collectieve Winkel surveillance 

Uiteraard kan een winkel surveillant ook breder worden in gezet bijvoorbeeld in de vorm van een preventieve surveillance door het gehele winkelcentrum of afwisselend bij enkele winkels.
Door middel van een in de winkel geïnstalleerde portofoon/telefoon kunt u de beambte direct bereiken bij calamiteiten verdachte situatie`s of onregelmatigheden.
Deze vorm van beveiliging is voor u als winkel eigenaar relatief zeer voordelig, daar de kosten door een aantal ondernemers kunnen worden gedeeld.  

X