Evenementen beveiliging

Wie een evenement organiseert, wil alle storingselementen, incidenten en calamiteiten uitsluiten. DESA security levert specialistische veiligheidszorg voor elk evenement; of het nu gaat om een festival, muziekevenement, productpresentatie, meeting, seminar, symposium, conferentie, congres, jaarvergadering of een politieke conventie. Het pakket aan diensten loopt uiteen van begeleiding van VIP’s tot aan de toegangscontrole en het houden van visitaties en fouilleringen.
Om het terrein te beschermen bieden wij de mogelijkheid een hondenbrigade in te schakelen. Onze medewerkers worden specifiek per opdracht geselecteerd op grond van de aard van de opdracht, persoonlijke eigenschappen, kwalificaties en de wens van de opdrachtgever.
Onze evenementenbeveiligers zijn speciaal geselecteerde en opgeleide beveiligers met de nodige ervaring voor evenementen.

Evenement verkeersregelaars

Een ieder die wel eens een evenement heeft bezocht, zal ze ongetwijfeld op straat hebben gespot: verkeersregelaars. Zij hebben de taak het verkeer voor de veiligheid van de deelnemers en weggebruikers te regelen. Evenementen op de openbare weg en evenementen die overlast veroorzaken op de openbare weg worden ondersteund door onze verkeersregelaars.
DESA security ondersteunt uw evenement met:

  • Inzet van professionele verkeersregelaars op kritieke punten
  • Verkeersmanagement en planning als evenement voorbereiding
  • Het versoepelen van verkeersstroming
  • Zo efficiënt mogelijk parkeren

Het zou kunnen zijn dat uw gewenste dienst er niet tussen staat maar wij deze wel leveren. In dat geval kunt u altijd contact met ons op nemen.

X